fbpx

Kirjat

Kirjoissani on lempeä ja humoristinenkin ääni, mutta syvällinen sisältö. Niiden tarkoitus on ilahduttaa, oivalluttaa ja auttaa elämän vaikeissa kohdissa. Ne ovat kuin hyviä ystäviä, juttelevat ja pohtivat rinnalta, eivät ylhäältäpäin. Olen kuullut, että kirjani voivat olla myös terapeuttisia ja hoitavia. Ne sisältävätkin paljon harjoituksia, jotka perustuvat tutkittuun psykologiseen tietoon ja menetelmiin.

Olen kirjoittanut kohtaamisen taidosta, herkkyydestä, äitiydestä, sisäisen kriitikon kesyttämisestä, ilmastohuolien kohtaamisesta, unettomuudesta toipumisesta sekä nepsy-erityisyydestä.

Parhaita palautteita ovat ne, joissa lukijat kertovat kirjojen helpottaneen oloa ja itsen hyväksymistä ja rakastamista.

Kuka on kukin kirjoistani?

MUUTOKSENTUOJA?

Vahvuutena herkkyys on palautteiden mukaan muuttanut monen herkän aistijan elämän. 

RAKASTETUIN?

Kenties kaikkein eniten palautetta olen saanut Unen lahjoja -kirjasta. Se on lempein ja rakastetuin kirjani.

ITKETTÄÄ JA NAURATTAA?

Äidinhoitokirja on koskettava ja samalla hieman humoristinen kirja perhe-elämästä.

TIETOPAKETTI

Kesytä kriitikkosi -kirja sisältää yhteensä 72 harjoitusta sisäisen kriitikon kesyttämiseen!

Unen lahjoja

Unen lahjoja on uudenlainen kirja unettomuudesta: se on unettoman lempeä ystävä, joka tuo lohtua yön ahdistaviin hetkiin. Unettomuus saattaa olla viesti, joka kertoo, mitä meidän kannattaa muuttaa elämässämme, jotta voimme voida hyvin. 

On tärkeää oppia myötätuntoa itseään kohtaan, kohdata vaikeatkin tunteet rauhassa ja elää omannäköistä elämää vaativassa maailmassa.

Myös äänikirjana!

Äidinhoitokirja

Äitien elämä on venymisen ja tilanteiden vaihtelun vyyhti. Se on täynnä tunteita, ja välillä on vaikea erottaa hengästyneisyyttä onnesta. Äideille on kirjoitettu tuhansia vinkkikokoelmia: kasvatus-, vauvanhoito-, ja organisointioppaita sekä kunnonkohotuskirjoja. Tämä ei ole yksi niistä.

Myös äänikirjana!

Vahvuutena herkkyys

Sensitiivisyys ei ole muodissa, vaikka aikamme tarvitsisi sitä enemmän kuin koskaan. Herkkyys tuo mukanaan paljon viisautta, luovuutta ja myötätuntoa. Herkkyyden käyttäminen vaatii kuitenkin rohkeutta - rohkeutta hyväksyä itsensä.

Myös äänikirjana!

Kesytä kriitikkosi

Tunnetko sisäisen kriitikkosi? Sen äänen mielessäsi, joka arvostelee tekemisiäsi alituiseen eikä tunnu hiljenevän, vaikka tahtoisit? Miksi ajatuksemme eivät ole ystäviämme vaan syyttävät meitä? Mistä löytyy onnellinen ja vapaa, merkityksellinen elämä?

Tulossa myös äänikirjana!

Säällisiä ajatuksia

Se on läsnä joka paikassa - ruokakaupassa, lomasuunnitelmissa, piharoskiksilla, illalla uutisten ääressä, kadonneissa pakkaspäivissä ja unettomissa helleöissä: ilmasto muuttuu, ja jokaisen pitäisi tehdä asian korjaamiseksi osansa.Taina Laane kirjoittaa elämästämme ilmastovaateiden keskellä. Vastuullisuus on arkeamme mutta - uskaltaako sen sanoa ääneen - jo entuudestaan velvollisuuksia täyteen ahdetun elämän keskellä, maailman pelastaminen on joskus vaan - raskasta. Entä jos meidän onkin maailman pelastamiseksi pelastettava myös itsemme? 

Tulossa myös äänikirjana!

Aleksi oletukseton

 Aleksin kiehtova elämäntarina on esimerkki siitä, miten erityislapsi voi kasvaa kukoistavaksi aikuiseksi, löytää omat vahvuutensa ja auttaa myös muita niiden avulla elämään henkisesti rikasta elämää. Inspiroivaa luettavaa erilaisuudesta ja sen kohtaamisesta.

Tulossa myös äänikirjana!

Näe sydämellä

Lasten levottomuus haastaa aikuiset ja lääkkeeksi tarjotaan usein kuria ja sääntöjä. Näe sydämellä — luo arvostava yhteys lapseen -kirja haastaa tämän näkemyksen. Ratkaisu on yhteistyö, jossa lapsen tarpeet ja tunteet tulevat huomioiduiksi ja kuulluiksi. Lapset voivat olla levottomia monesta syystä, mutta vastaus tilanteen helpottamiseen löytyy aina siitä, että aikuinen pohtii olosuhteita ja omaa toimintaansa: miten voisin auttaa lapsia rauhoittumaan ja tekemään kanssani yhteistyötä. Lapsi tahtoo onnistua ja olla aikuiselle mieliksi, jos hän vain osaa.

Lukijoilta

Unen lahjoja on pelastanut yöni jo vuosien ajan. Ensin luin sitä kirjastosta, kunnes laina-aikaa ei voinut enää pidentää. Sitten hankin sen itselleni.

Sanasi tarjoavat lohtua ja antavat kimmokkeen ja kuin käden ojennuksen lupaan hellittää, hengittää ja olla jokaiselle meistä tässä maailmassa perillä. 

Tekstisi äärellä minulla on sellainen olo, että olen oivalluksen "reunalla". Tekstisi on saanut minut kyyneliin ja hymyyn. 

tutustu ja tue työtäni

Lempeiden kirjojen kauppa

Kirja kuin hyvä ystävä.

>