fbpx

Puhujakeikat

Esiinnyn mielelläni kirjoihini liittyen. Teen sekä perinteisiä luentoja, puheita sekä esityksiä, joissa luen otteita kirjoistani tai esitän laulujani. Saan usein hyvää palautetta seuraavista taidoistani.

1. Esiintymistaito

Olen ammattipuhuja ja esiintyjä, jolla on kahdenkymmenen vuoden kokemus puhumisesta erikokoisille yleisöille. Esittämistapani on selkeä ja rauhallinen ja usein minulle sanotaan, että minua helppo ja miellyttävä kuunnella ja ymmärtää.

2. Kohdeyleisön arvostava huomioiminen

Perehdyn aina kohdeyleisöön haastattelemalla tilaajaa. Pyrin ottamaan arvostavasti huomioon kohderyhmän ajankohtaisen tilanteen ja puhun soveltaen sanoman juuri heille, keitä yleisössä on.

3. Laaja asiantuntijuus

Palautteissa mainitaan poikkeuksetta laaja asiantuntemukseni liittyen positiiviseen psykologiaan sekä sen soveltamiseen työyhteisöissä, perheissä, kouluissa ja muissa yhteisöissä.

4. Menetelmien monipuolisuus

Puhujatilaisuudet ja luennot sisältävät aina osuuksia, joissa mm. harjoitellaan itsemyötätuntoa tai mindfulnessia, jotta osallistujille jää aina mukaan menetelmiä, joita he voivat alkaa soveltaa omassa arjessaan. 

5. Ainutlaatuisuus

Usein tilaaja ja yleisö kokevat, että sanomani ja tapani esittää asiat on myötätuntoinen ja oivalluttava. Sanomassani on myös syvempää pohtimisen aihetta hektisessä nykyajassa. 

Pyydä tarjous luennosta!

Inspiroiva, mieleenpainuva ja voimauttava luento yleisöllesi!


Laita meiliä, kerro toiveesi sisällöstä ja yleisömäärä.


Palaan nopeasti asiaan.

>