• Etäohjaus

  Pitkä kokemukseni ratkaisukeskeisestä työnohjauksesta ja valmennuksesta siirtyy kätevästi etämuotoon. Tuen ohjauksia aina myös mindfulness- ja itsemyötätuntoharjoituksilla, jotka myös toimivat hienosti online ja tukevat asiakkaan jaksamista. Asiakkaalta ja minulta säästyy myös matkoihin kuluva aika ja vaiva. Ohjauksen tukena voidaan käyttää myös erilaisia testejä ja äänitteitä, mm. Enneagrammitestejä, luonteenvahvuuksien testejä ja mindfulnessäänitteitä.

  Ohjaus ei sovi kriisiavuksi eikä se ole terapiaa. Etäohjauksen onnistumiseksi sinulta vaaditaan kykyä sanallistaa ajatuksiasi. 

  TIETOTURVA: Ohjaukset toteutetaan virtuaalisesti, salatun Whatsapp-yhteyden tai Teams-yhteyden kautta. En tallenna tapaamisista mitään tietoja, asiakas vastaa omista muistiinpanoistaan. Ohjaus on luottamuksellista ja kahdenvälistä.

  OHJE: NÄET OHJAUSTEN KUVAUKSEN JA HINNAT VERKKOKAUPASTANI. Varaa ja maksa ohjaus. Otan sinuun yhteyttä ajan sopimiseksi tekstiviestillä tai whatsappilla viimeistään seuraavana arkipäivänä. 
 • Palautteita ohjauksista

  ”Ohjaukset ovat esimiehelle todella tarpeen. Ajatus jäsentyy, ymmärrän paremmin itseäni ja tilannetta.”
  ”Ohjauksen jälkeen itselläni on aina konkreettinen suunnitelma, miten etenen."
  ”Nämä ohjaukset ovat olleet kuukausittainen pelastus.”
  "Olen tullut kuulluksi ja oloni on helpottunut."