• Hei, olen kirjailija ja kouluttaja Taina Laane. Autan sinua ymmärtämään ihmismieltä ja löytämään myönteisemmän näkökulman haastavissakin tilanteissa. Tutustu kirjoihini ja luentoihini - ajatuksiini lempeämmästä elämästä.

  Tilaa uutiskirje

 • Vahvuutena herkkyys

  keväinen koulutuspäivä Lappeenrannassa 26.5.

  Lue lisää

 • Unipaketti -tarjous!

  Unipaketti sisältää kaksi unta tukevaa tuotetta: Unen lahjoja -kirjan (ovh 31,90) sekä Lempeästi uneen CD:n (ovh 27,90) yhteishintaan 39,90.

  Unen lahjoja - kirjeitä hänelle, joka valvoo on uudenlainen kirja unettomuudesta. Se antaa lohtua valvomisen hetkinä sekä auttaa päästämään irti huolista ja stressistä päivisin. Kirjan levolliset tekstit kuljettavat unen maisemaan.

  Lempeästi uneen - apua univaikeuksiin mindfullnessista -CD-äänite sisältää unta, rauhoittumista ja tunteidenhallintaa tukevia mindfulness-harjoituksia sekä iltoihin, öihin että päiviin. Lukijana Maria Saarelainen, tekstit Taina Laane ja Maria Saarelainen.

   

   

   

  Osta tästä

 • Blogi

  Ratkaisukeskeinen aikuinen on oman maailmansa Peppi Pitkätossu – hän ymmärtää ilon ja viihtymisen voiman, hän kyseenalaistaa turhantärkeyden, hän voi tehdä epätyypillisiä arjen ratkaisuja, hän saa ystävyydestä

  Lue lisää

  Vuorovaikutuksen laatuun voi vaikuttaa. Esittelemäni keino on yksinkertainen, mutta tehokas. Sen käyttäminen vaatii kuitenkin pientä asennemuutosta sekä käytännön toimintaa. Keino sopii mitä mutkattomimmin tavalliseen

  Lue lisää

  11 of page 11