TAINA LAANE

Koulutukset

OLEN OPISKELU- JA KIRJOITUSTAUOLLA KOULUTTAMISESTA VUODEN 2018

Kokemus kouluttajana

Olen vieraillut kouluttajana 10-300 hengen tilaisuuksissa sekä kouluttanut myös pitkissä koulutusohjelmissa ympäri Suomen vuodesta 2009. Eniten olen kouluttanut kesäyliopistoissa mm. Lappeenrannassa, Tampereella, Seinäjoella ja Turussa. Koulutusotteeni on valmennuksellinen (osallistava ja ratkaisukeskeinen). Saan poikkeuksetta erinomaista palautetta koulutuspäivistäni, laajasta asiantuntemuksesta sekä siitä, että olen lähestyttävä ja annan tilaa keskusteluille ja pohdinnoille. Koulutuksissani rytmittyvät harjoitukset, käytäntö ja teoria mukavasti, niin että tilaisuudesta tulee kiinnostava ja voimia antava.

NEPSY-valmentajakoulutukset

Olen kouluttanut Kirsi Consulting Oy:n järjestämissä Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja -koulutusohjelmissa vuodesta 2009 positiivisen psykologian perusteita sosiaali-, terveys- ja kasvatusalan ammattilaisille ympäri Suomen kesäyliopistoissa ja kunnissa.

Työ on ollut mielekästä ja mahtavaa – ja jatkuu edelleen. Katso uudet koulutukset Kirsi Consultingin sivuilta.

MINDFULNESS-koulutukset

Mindfulness Tunnetaitoakatemian tunnetaitovalmentaja-koulutuksissa olen mukana kehittäjänä ohjelmaa sekä puhumassa Mindfulness ja lapset -osuudessa sekä Mindfulness asiakastyössä -osuudessa. Mindfulness lasten kanssa on läsnäolon lisäämistä arkisiin pieniin yhdessäolon, ilon ja haasteiden hetkiin, ei niinkään meditaatiota. Samat harjoitukset ja ajatukset tunteiden hyväksymisestä, toisen ihmisen maailman kuulemisesta sekä arjesta iloitsemisesta soveltuvat aikuisillekin.

MUUT

Tällä hetkellä teen räätälöityjä koulutuksia yrityksille ja kunnille vähemmän, mutta olet lämpimästi tervetullut kysymään tarjousta. Yleensä ellen itse pääse paikalle, minulla on laaja kollegaverkosto, josta voin suositella sopivaa henkilöä tilaisuuteenne.