• Kohtaa herkkyys arvostavasti -koulutusiltapäivä

  Aika: 26.2.2020 klo 13-17.

  Paikka: Viisauden Tila, Taiteentekijäntie 8, HELSINKI.

  Herkkyys on ominaisuus, joka tuo mukanaan paljon mahdollisuuksia, mutta saatta joskus myös hämmentää sekä herkkää itseään että ympärillä olevia ihmisiä.

  Herkät keräävät jatkuvasti tietoa ympäristöstään tarkoilla aisteillaan ja kokevat asiat voimakkaasti. He saattavat ylikuormittua helposti ja kokea itsensä erilaisiksi.

  Arvostava herkkyyden kohtaaminen auttaa herkkää ihmistä tuomaan omat kokemuksensa ja ajatuksensa näkyviin ja käyttämään vahvuuksiaan rohkeasti itsen ja muiden hyväksi.

  Koulutusiltapäivästä saa jäsennystä ja tietoa siitä, mitä herkkyys on sekä arjen keinoja herkkyyden myönteiseen kohtaamiseen mm. koulussa, työssä ja kotona. Mukana on ratkaisukeskeisiä menetelmiä sekä sovelluksia mindfulnessista ja itsemyötätunnosta.

  Kouluttajana YTM, MAPP, kirjailija ja ratkaisukeskeinen valmentaja Taina Laane, joka on kirjoittanut aiheesta kirjan Vahvuutena herkkyys - kirjeitä hänelle, joka kokee syvästi (Kirjapaja 2019).

  Kenelle: Sosiaali- terveys- ja kasvatusalojen ammattihenkilöt, vanhemmat sekä herkäksi itsensä kokevat.

  Hinta: 60e (sis kahvituksen).

   ILMOITTAUTUMISOHJE

  Lähetä yhteystietosi ja laskutusosoite osoitteeseen info(ät)positiveplanet.eu. Ilmoittautuminen on sitova. Peruutusaika 14vrk ilmoittautumisesta, jonka jälkeen maksuja ei palauteta.