• Myönteisempi näkökulma elämääsi

 • info(ät)positiveplanet.eu.

 • HELSINGIN SANOMAT

  10/2018 Unen lahjoja -kirjan pohjalta tehty HS:n haastattelu minusta uudelleenjulkaistiin Helsingin sanomien Hyvä uni -liitteessä, joka löytyy Lehtipisteistä nyt lokakuussa.

   

  108 sivua tietoa ja vinkkejä uniasioista.

   

   

  KIRKKO JA KAUPUNKI

  2/2018 Kirkko ja kaupunki -lehti kirjoittaa Unen lahjoja -kirjasta siteerataen minua mm. näin: “On väärä käsitys, että huonosti nukkuvat ihmiset olisivat masentuneita ja elämänhaluttomia zombeja. Monet heistä tekevät unettomien öiden jälkeen päivisin uskomattoman paljon asioita”. Lue koko juttu Kirkko ja kaupunki -lehden nettisivuilta.

  HELSINGIN SANOMAT

  1/2018 Hesarin henkilöjutussa pohdin mm. miten omien arvojen mukaisesti eläminen vaikuttaa uneen ja mitä voi tehdä, kun tunteet valvottavat. Mikä avuksi, jos perusvinkit unen parantamiseksi eivät auta?

  (Juttu näkyy vain HS:n tilaajille).

   

   

   

   

  ILTALEHTI

  1/2018 Iltalehden jutussa puhun mm. siitä, miksi unen merkityksen korostaminen vain stressaa entisestään tunnollisia unettomia. Saitilta löytyy myös videoitu läsnäharjoitus kirjasta.

  YLE PUHE

  1/2019 Yle Puheen aamussa juteltiin unesta ja unettomuudesta. Suvi Puukangasta ja Jere Pehkosta kiinnosti mm. miltä valvominen tuntuu, voiko unettomuudesta muka koitua jotain positiivista ja mitä lohdullista voi sanoa itselleen, kun unensaanti huolestuttaa.

  RADIO SUOMI

  12/2017 Mikä auttaisi unettomuudesta kärsivää? Kannattaako unettomuuden syitä pohtia? Miksi unilääkkeitä määrätään niin paljon? Mitä on itsemyötätunto? Onko lempeys lällynlällyä? Onko maiseman tuijottelu meditaatiota? Entä miten kirjailija itse nukkuu nykyään?

  Olga Ketosen hyviin kysymyksiin oli ilo vastata! Kuuntele  Radio Suomen Iltalähetyksen haastattelu Unen lahjoja – kirjeitä hänelle joka valvoo -kirjaan liittyen joko Radio Suomen sivulta tai alta.  Kesto n. 30 min.