TAINA LAANE

Avoin luento unesta 17.5.2018

joulu
01

Tule kuulemaan, miten omilla ajatuksilla ja omalla suhtautumisella voi ylläpitää tai helpottaa unettomuutta. Itsemyötätunto tarkoittaa ystävällisyyttä itseä kohtaan hankalissa hetkissä. Sen avulla voi vähentää unettomuuden aiheuttamaa huolen kierrettä ja hellittää myös päivisin. Tilaisuudessa opit myös yksinkertaisia harjoituksia, miten voi auttaa itseäsi nukkumaan luomukeinoin.

Avoimessa tilaisuudessa puhujina Lempeästi uneen -äänitteen tekijät, kouluttajat Maria Saarelainen ja Taina Laane, jotka ovat itse saaneet avun unettomuuten menetelmän avulla. Laane on julkaissut aiheesta tuoreen kirjan Unen lahjoja.

AIKA JA PAIKKA 17.5. klo 17-18.30, Helsingin keskustassa (paikka tarkentuu)
JÄRJESTÄJÄ: Helsingin kesäyliopisto

Tilaa Unen lahjoja -kirja

Tilaa Lempeästi uneen -äänite

Positiivinen psykologia, psyyke ja yhteiskunta, ratkaisukeskeisyys , , , Kommentit pois päältä artikkelissa Avoin luento unesta 17.5.2018

Comments

Comments are closed.