• Vahvuutena herkkyys – kirjeitä hänelle, joka kokee syvästi on ilmestynyt myös äänikirjana! Näyttelijä Sanna Majuri on tehnyt upean työn lukijana ja saa tekstin sävyt hienosti välittymään, samalla myös kirjan tietosisältö tulee hyvin esiin.

  Vahvuutena herkkyys -kirja kertoo herkän ihmisen elämästä kannustavasti ja oivalluttavasti. Herkkyys on todellinen supervoima, kunhan sitä oppii hieman säätelemään. Monet herkät ovat saaneet tästä kirjasta rohkeutta, tietoa ja vertaistukea. Kirja kertoo esimerkiksi:

  • millainen ominaisuus on herkkyys
  • mikä on herkkyyden hyvä tarkoitus
  • miten herkkyyttä voi säädellä
  • mitä hyvää herkkyys voi tuoda itselle ja muille
  • mitä on ehjä herkkyys ja mitä on loukkaantunut herkkyys
  • miten omaa kokemusmaailmaa voi eheyttää

  Tutustu esimerkiksi https://lkkp.kauppakv.fi/sivu/tuote/vahvuutena-herkkyys/2660105