• Vahvuutena herkkyys löytyy nyt myös e-kirjana!

    Vahvuutena herkkyys – kirjeitä hänelle, joka kokee syvästi kertoo herkkyyden valoisista puolista sekä sen tuomista haasteista. Kirja ilmestyi huhtikuussa ja olen saanut siitä paljon mukavaa palautetta. Monet herkät ovat tunnistaneet siitä itsensä, jopa niin, että jotkin kirjassa kuvatuista herkän ihmisen arjen tilanteista ovat hämmästyttävällä tavalla täsmälleen samoja kuin heidän omassa elämässään. Herkät kokevat usein olevansa maailmassa hieman yksin, mutta tämä palaute kertoo, että meitä herkästi kokevia on kuin onkin myös muita. Monille lukijoille kirja on antanut myös rohkaisua sekä ajatuksen siitä, että omaa herkkyyttä voi vaalia ja arvostaa.

    Mikäpä olisi kirjailijalle parempaa palautetta kuin se, että useampi lukija kertoo kirjan viihtyvän vakituisesti yöpöydällä ja tuovan voimaa antavia ajatuksia usemmankin lukukerran verran.

    Sydämellinen kiitos kaikesta palautteesta. Sitä voi yhä lähettää vaikkapa sivujeni yhteydenotto-lomakkeen kautta. yt. Taina